?>
×
Wybierz markę by otrzymać dedykowane oferty

Opinie

Poniżej prezentujemy opinie klientów, zebrane z naszych profili społecznościowych.

Dodaj swoją opinię

Olgierd Witek
22.05.2020
Kilka dni odebrałam z Państwa z salonu auto Skodę Kamiq. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i pomocy. Profesjonalnie dobrane auto do moich potrzeb, dopasowane wyposażenie do moich oczekiwań. Jestem usatysfakcjonowany wsparciem od pierwszego spotkania po wydanie auta w dniu odbioru. Serdecznie polecam i dziękuję za miłą współpracę
Szymon Kieloch
21.05.2020
Super obsługa i serwis, polecam.
Olek T
04.05.2020
polecam
Dawid Zedel
04.05.2020
Serdecznie polecamy tego dilera skody. Zakupiliśmy Skodę Scalę w najlepszej cenie z pośród wszystkich salonów w woj.śląskim. Zakup ułatwiła nam pani Kasia sprzedawca salonu. Przygotowała rewelacyjną ofertę z ciekawymi dodatkami. Odbior pojazdu odbył się na wysokim poziomie i został umilony kilkoma prezentami od salonu.
Jan Musiał
30.04.2020
Serdecznie polecam, obsługa na 5
Klaudiusz sz
27.04.2020
super
Karolina Mak
24.04.2020
Przemiła obsługa
Kuba Baron
16.04.2020
Polecam!
Zarówno salon jak i serwis na najwyższym poziomie
Joanna Palenga
16.04.2020
Polecam!
Bardzo fachowa i miła obsługa. Polecam
Andrzej Nowak
16.04.2020
Polecam!
Polecam, świetne podejście do klienta i pełen profesjonalizm
Tani Bus
13.04.2020
Dobre miejsce aut od groma jest
Mirek Kurek
11.04.2020
Serwis Jeep Pszczyna. Szybko i sprawnie
Adam Motyl
18.03.2020
Przyjemna obsługa, sprawny serwis.
Marek Pawełczyk
15.03.2020
(Przetłumaczone przez Google) Wykopał salon

(Wersja oryginalna)
Salony Gazdy
Janusz Kot
13.03.2020
Niezwykle profesjonalne podejście do klienta, po wizycie w salonie jestem bardzo usatysfakcjonowany. Na pewno tu wrócę jak tylko dokonam wyboru.
Lucjan #
10.03.2020
Świetna obsługa, byłem sporo przed czasem przyjęto mnie bez problemu, przekazano że auto będzie gotowe do godziny i tak było opony zrobione auto umyte. Panowie z obslugi serwisu odpowiedzieli na wszystkie pytania. Pełen profesjonalizm polecam.
Rafał S
08.03.2020
Super, bardzo dobre podejście do klienta
Robert Marczewski
06.03.2020
Super polecam bardzo
Michał Szweblik
01.03.2020
Dobry salon Fiata
Adrian
27.02.2020
Polecam, obsługa zna się na rzeczy szczególnie Pan po lewej stronie.
Janusz Pakuła
27.02.2020
Bardzo miła i rzeczowa obsługa przez pana Krzysztofa Szopę.Jestem zadowolony z zakupu Skoda Octavia .Dziękuję
.
Michał Sokołowski
26.02.2020
Jest ok
Lucjan #
26.02.2020
Mam mieszane uczucia obsługa uprzejma na serwisie , niestety usterki nie zlikwidowano. Sam salon miła obsługa i chętna do pomocy
Mariola M
25.02.2020
Właśnie wczoraj zakupiłam samochód dla mnie miejsce na Plus super pani Ania bardzo nam pomogła za co ogromnie dziękujemy podziękowania od córki Agnieszki
Jarek W
23.02.2020
Zakup samochodu w salonie Ganinex to prawdziwa przyjemność. Od momentu wyboru konkretnego modelu aż do finalizacji umowy kupna byłem miło zaskoczony profesjonalizmem i rzeczową rozmową z Handlowcem. Utwierdzilo mnie to w przekonaniu iż wybrałem odpowiedni salon i trafiłem na fachową obsługę.
Szczególne podziękowania kieruję do Pana Krzysztofa Szopy za miłą i profesjonalną obsługę. Sposób prezentacji oferty, oraz rzeczowa rozmowa w dużym stopniu przyczyniła się do mojej decyzji o zakupie Skody w tym właśnie salonie. Z całą pewnością mogę polecić tą firmę .
John Paper
23.02.2020
Obsługa miła i na pewno lepsza niż w ich oddziale katowickim. Sprawdzałem tam samochód AR przed zakupem i sporo doradzili jednak po zakupie okazało się, że można było go lepiej sprawdzić więcej serca i zaangażowania a będzie 5 gwiazdek.
Leszek Zatorski
23.02.2020
Pełna profesjonalność! Paru elektryków próbowało naprawić moją Lancie Voyager bez sukcesu (oczywiscie wystawiając odpowiedni rachunek) Ten serwis uporał się z usterką i mogę jeździć. Koszt no jak to w serwisie, ale bez przesady.
Przemysław Kędzierski
22.02.2020
Super salon
Wojciech Skopek
22.02.2020
Bardzo polecam serwis. Rewelacyjna obsługa, szybki termin, z odbiorem poszli nam na rękę, wszystko na czas tak jak obiecali. Cena pozytywnie nas zaskoczyła jak i zakres wykonanych prac. Specjalne podziękowania dla Pana Grzegorza Mańka.
Maja SpaltenStein
21.02.2020
Bardzo mila i profesjonalna obsluga klienta.
Lokalny Przewodnik
21.02.2020
Duży wybór dobra kawa:)
Kasia Boczek
17.02.2020
Obsługa ok
Krzeczow antynet
17.02.2020
Kupiliśmy skodę scalę. Jesteśmy pod wrażeniem osobowości i fachowości Pani Kasi WOŻNIAK.Serdecznie dziękujemy.
Ryszard Grzadka
16.02.2020
Obsługa salonu na wysokim poziomie dzięki umiejętnemu zarządzaniu Pani Dyrektor.
Pan Krzysztof pełny profesjonalizm.
Tomasz Jakubiec
15.02.2020
Fachowe doradztwo połączone z miłą obsługą
Marek Dziura
10.02.2020
Podniosłem swoją ocenę z 1 do 4 gwiazdek. Po pierwszej wizycie w samochodzie który oddałem do Państwa serwisu, pomimo wymiany kilku elementów, problem nadal nie został rozwiązany i zawiedzenie skrzypiało tak samo jak przed wizytą w serwisie. Dodatkowo na lakierze pojawiła się rysa, której wcześniej nie było.
Ocenę podniosłem, ponieważ na koszt pierwszej usługi wszystko zostało naprawione przy drugiej wizycie.
Bogdan K
09.02.2020
Doskonała lokalizacja, miły personel, fachowe doradztwo.
Tomasz Grelecki
06.02.2020
Obsługa miła, pomocną w miarę swoich kompetencji. Przy zakupie samochodu bardzo rzetelne podejście do klienta. Trochę kuleje punktualność ale świadczy to o dużym ruchu w salonach. Polecam zapoznać się z ofertą(czasem się opłaca a czasem mniej).Dobrze analizować i dobierać wyposażenie
Krzysztof Owczarzak
05.02.2020
Super obsluga ceny niskie
Artur Pryczka
04.02.2020
Wrażenia z zakupu nowego auta jak najbardziej na tak obsługa profesjonalna pan Piotr miły i sympatyczny doradzi w każdym calu. Polecam wszystkim którzy wiedzą czego chcą.
Diana Kasper
04.02.2020
Polecam, obsługa jak najbardziej ok
Małgorzata Marquardt
04.02.2020
Jest w czym wybierać....
Magdalena Wróbel
04.02.2020
Wszystkim serdecznie polecam Salon Skody Ganinex w Katowicach!
Jeżeli kupować lub serwisować samochód to tylko tutaj.
Polecam !
Radek Góra
04.02.2020
Szybko,miło i cena zadowalajaca za serwis.Ducato 2018 rok
Stefan Czaicki
03.02.2020
Można zobaczyć nowe samochody proponowane do sprzedaży.
Lesław Bury
31.01.2020
Miła obsługa w serwisie lecz drogo jak to w takich przybytkach
Mis Jogi
31.01.2020
Polecam tego dealera ! Należy udać się prosto do Pana Tomasza Jacka ! To profesjonalista, który wie wszystko o samochodach którymi handluje, w przyjemnej atmosferze doradzi dokładnie jak skonfigurować auto
wojciech kasperski
30.01.2020
Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa.
Pani handlowiec bardzo kompetentna i miła
Tomas Kwolek
27.01.2020
(Przetłumaczone przez Google) Serwis Jeep Grand Cherokee. Usługa jest bardzo dobra, a także znacznie tańsza niż ta w Ostrawie. Naprawili także tajemniczą wadę (gwizdające lustro), z którą poprzednia służba walczyła przez 4 lata.

(Wersja oryginalna)
Servisuji zde Jeepa Grand Cherokee. Servis je velice dobrý a navíc podstatně levnější než ten v Ostravě. Opravili mi zde i záhadnou závadu ( piskající zrcátko) se kterou předchozí servis válčil 4 roky.
Sylwia Karp
24.01.2020
Polecam!
Polecam współpracę z Panem Patrykiem Ceglarkiem! Pan podchodzi do pracy nie tylko profesjonalnie jeśli chodzi o naprawę samochodu ale też jest świetny jeśli chodzi o kontakty międzyludkie!
Andrzej Kawa
23.01.2020
Serwis dużo droższy niż Pszczyna Natomiast obsługa klienta w serwisie nienaganna
Marek Wiktorowski
21.01.2020
Części do Diabła potrzebowałem.
Krzysztof P.
21.01.2020
Szybka i kompetentna obsługa
Janusz Krysik
20.01.2020
Szybka i fachową pomoc
Bonnie
18.01.2020
Dziękuję za profesjonalną obsługę, oferta spełniła moje oczekiwania. Uważam jednak że dwóch handlowców w sobote to stanowczo za mało ale robili co mogli aby wszyscy zostali obsłużeni.
Iga k
16.01.2020
po wizycie w salonie - jestem bardzo mile zaskoczona. od samego wejścia ktoś się mną zainteresował (co niestety rzadko się zdarza w innych salonach). być może zdecyduję się na zakup właśnie tutaj.
Agnieszka Dyda
16.01.2020
Salon Ganinex na wysokim poziomie..W grudniu zakupiłam Skodę Octavia.Samochód sprzedał mi Pan Krzysztof Szopa.Pan Krzysztof dopasował ofertę do moich potrzeb szybko i konkretnie. W trakcie pierwszej wizyty kupiliśmy auto,ani w jednym momencie nie czując presji na zakup.W stałym kontakcie telefonicznym i mailowym uzgadnialiśmy z Panem Krzysztofem pozostałe kwestie. Handlowiec miły i konkretny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi.Na pewno będę polecała salon Skoda Ganinex Katowice i Pana Krzysztofa.
Mateusz Breguła
15.01.2020
Fachowo
Jacek Synowski
15.01.2020
Sprawny ,sympatyczny pobyt przeglad ,miła osluga
Tomasz Hetmanczyk
14.01.2020
Jak dla mnie najlepszy serwis na Śląsku
Ania Inglot
13.01.2020
Polecam!
Polecam ,Polecam Super Salon
Łukasz Bojczuk
10.01.2020
Ok
Jakub Leśniak
09.01.2020
Wszystko dobrze. Minus jedna gwiazdka za prawie całkowity brak parkingu.
Krzysztof P.
08.01.2020
Z salonu jestem zadowolony
Mirosław Oliwa
08.01.2020
Generalnie mam styczność tylko z serwisem, którego personel zawsze stara się znaleźć dogodne rozwiązanie i termin. Ciasteczka w zasadzie są zawsze
Mariusz Rafalski
07.01.2020
Fajne miejsce pełen profesjonalizm.
Adam Duda OPAKODREW PPHU Sp. z o.o.
07.01.2020
Zakup nowego auta? = Pani Katarzyna Binda, profesjonalna obsługa.
Robert Pleszewa
02.01.2020
Super obsługa profesjonalnie płynnie, serwis też godny polecenia
Klaudia Fenc
02.01.2020
Polecam, miła i kompetentna obsługa salonu.
Tomek Krzyżak
19.12.2019
Wspaniała rzeczowa znające się na rzeczy obsługa Polecam
Łukasz Gryn
17.12.2019
Jestem zadowolony z zakupu nowej Skody Scala serdeczne podziekowania dla przesympatycznej pani Kasi Woźniak ktora z sukcesem domknela tranzakcje. Podziekowania dla calego zespolu Ganinex Katowice.
JAN ROMAŃCZUK
13.12.2019
Od lat jestem stałym klientem, nigdy nie było żadnych problemów. Wszyscy zawsze pomocni.
Justyna Kawecka
10.12.2019
Jak zwykle Super Serwis:)))
Hanna Sobczyk
09.12.2019
Profesjonalna obsługa . Wszystko na plus
Tadeusz Wójcik
09.12.2019
Super serwis .komfortowa poczekalnia i świetna kawa!!!Polecam.
Michal Luczak
08.12.2019
Jestem zadowolony
Tomasz Bajer
07.12.2019
Super salon wspaniała obsługa.
Piotr
04.12.2019
W dniu 28/11/2019 poprosiłem Pana na stanowisku Express Service o pomoc - zostałem przekierowany do tego dealera z innego serwisu grupy VW. Pan wykazał się zrozumieniem, wysłuchał całej historii i poprosił mechanika o opinię. Wspólnie rozwiązani mój problem praktycznie od ręki. Mechanik był bardzo rzeczowy i sympatyczny. Pan z serwisu bardzo profesjonalny i konkretny. Takie podejście do klienta zasługuje na głębokie uznanie.
westa west
01.12.2019
Miła i fachowa obsługa.
tomek bulanda
01.12.2019
miła fachowa obsługa
Wiesława Wronowska
30.11.2019
Odwiedziliśmy salon Skody, ponieważ zainteresowała nas SKODA KODIAQ. W salonie bardzo miło przywitała nas p. Kasia Woźniak. Sympatyczna osoba, pomagała nam wielkim doświadczeniem i profesjonalizmem w swojej branży. Ponieważ nasze oczekiwania co do samochodu były duże, P.Kasia ciągle szukała nowych pojazdów żeby tylko sprostać naszym potrzebom. Nie zakupiliśmy w tym salonie samochodu, ale bardzo dziękujemy P. Kasi za cierpliwość i duże zaangażowanie w pracę. Polecam specjalistę Katarzynę Woźniak jako wspaniałego doradcę
Daria Dusia
30.11.2019
Polecam!
Salon na wysokim poziomie-dokonaliśmy zakupy Skody Octavia i jeżeli będziemy w przyszłości zmieniać samochód to na pewno tam wrócimy. Samochód sprzedawał nam Pan Michał Kołodziej i właściwie to dzięki niemu kupiliśmy auto. Decyzja o zakupie zapadła właściwie w jeden dzień. Najważniejsze jest jednak to, że ze strony Pana Michała nie czuliśmy presji na zakup samochodu. W trakcie pierwszej wizyty w salonie krótko zaprezentował nam auto, następnie odbyliśmy jazdę próbną i przystąpiliśmy do rzeczowych negocjacji ceny oraz wyposażenia dodatkowego - to wszystko przebiegło bardzo sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Druga wizyta w tym salonie to wizyta finalizująca zakup. Pan Michał miał przygotowana dla nas wszystkie niezbędne dokumenty również dotyczące ubezpieczenia przez co wizyta ta trwała zaledwie godzinę. Za nim trafiliśmy do tego salonu i oczywiście do Pana Michała odwiedziliśmy różne salony samochodowe - w tym również inne salony Skody - i często spotykaliśmy nachalnych sprzedawców nastawionych tylko na wynik sprzedażowy, a nie na rozpoznanie potrzeb klienta. Po wejściu do takiego salonu i próbie agresywnej sprzedaży natychmiast opuszczaliśmy takie miejsce. W salonie Skody Ganinex było zupełnie inaczej - miło, spokojnie i konkretnie. Pan Michał to bardzo sympatycznym sprzedawca, który przede wszystkim słucha klienta, a do tego prezentuje samochód w rzeczowy i nienachalny sposób, czasem pozwalając sobie na jakiś dowcip przez co atmosfera jest bardzo przyjazna. Poza tym Pan Michał jest bardzo zaangażowany w to co robi co sprawia, że wszystkie formalności zakupowe przebiegają sprawnie i szybko.W skali od 1 do 5 Pan Michał dostaje od nas 6. Jeśli nosicie się z zamiarem zakupu Skody to gorąco polecamy salon Skoda Ganinex w Katowicach oraz Pana Michała. Na pewno będziecie zadowoleni.
Paweł Gaworzyński
30.11.2019
Salon na wysokim poziomie-dokonaliśmy zakupy Skody Octavia i jeżeli będziemy w przyszłości zmieniać samochód to na pewno tam wrócimy.

Samochód sprzedawał nam Pan Michał Kołodziej i właściwie to dzięki niemu kupiliśmy auto. Decyzja o zakupie zapadła właściwie w jeden dzień. Najważniejsze jest jednak to, że ze strony Pana Michała nie czuliśmy presji na zakup samochodu. W trakcie pierwszej wizyty w salonie krótko zaprezentował nam auto, następnie odbyliśmy jazdę próbną i przystąpiliśmy do rzeczowych negocjacji ceny oraz wyposażenia dodatkowego - to wszystko przebiegło bardzo sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Druga wizyta w tym salonie to wizyta finalizująca zakup. Pan Michał miał przygotowana dla nas wszystkie niezbędne dokumenty również dotyczące ubezpieczenia przez co wizyta ta trwała zaledwie godzinę.

Za nim trafiliśmy do tego salonu i oczywiście do Pana Michała odwiedziliśmy różne salony samochodowe - w tym również inne salony Skody - i często spotykaliśmy nachalnych sprzedawców nastawionych tylko na wynik sprzedażowy, a nie na rozpoznanie potrzeb klienta. Po wejściu do takiego salonu i próbie agresywnej sprzedaży natychmiast opuszczaliśmy takie miejsce. W salonie Skody Ganinex było zupełnie inaczej - miło, spokojnie i konkretnie. Pan Michał to bardzo sympatycznym sprzedawca, który przede wszystkim słucha klienta, a do tego prezentuje samochód w rzeczowy i nienachalny sposób, czasem pozwalając sobie na jakiś dowcip przez co atmosfera jest bardzo przyjazna. Poza tym Pan Michał jest bardzo zaangażowany w to co robi co sprawia, że wszystkie formalności zakupowe przebiegają sprawnie i szybko.W skali od 1 do 5 Pan Michał dostaje od nas 6.

Jeśli nosicie się z zamiarem zakupu Skody to gorąco polecamy salon Skoda Ganinex w Katowicach oraz Pana Michała. Na pewno będziecie zadowoleni.
Maria Gl
28.11.2019
Panowie z obsługi klienta serwisu bardzo pomocni.
Łukasz Łukasz
27.11.2019
Profesjonalna obsługa , bardzo dobre ceny samochodów
Mariusz f
26.11.2019
Jak zawsze miła profesjonalna chętna do pomocy obsługa. Korzystałem wielokrotnie. Polecam.
KINDERSONN
24.11.2019
Polecam. Ceny usług o 30% niższe niż w Euromocie. Miła obsługa
Iwona Makowiecka
23.11.2019
Polecam!
Najlepszy salon na kuli ziemskiej, kupuje już drugie auto u Pani Kasi W. I nie wyobrażam sobie innej opcji. Dziękuje Pani Kasi, transakcje z Panią to wielka przyjemność. Serwis (po zmianach ) rewelacja, miło fachowo. Serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników salonu Gazda
Przemyslaw Mazurek
23.11.2019
Miła obsługa
Dom Kupiecki ARKADIA sp. z o.o.
21.11.2019
Z auta, które chcieliśmy kupić do naszej spółki w Ganinexie, pozostała jedynie popielniczka. Jak to możliwe? Oto historia naszego zakupu.
Wygodny, wybredny i niecierpliwy klient pisze do salonu Ganinex, że koniecznie od ręki chce auto skonfigurowane na skoda-auto.pl (czarna Fabia Combi v. Monte Carlo z nawigacją i popielniczką), a tam mu odpisują, że w takiej konfiguracji nie ma na stocku ani jednej sztuki w Polsce i musi na takie auto czekać około 3 miesięcy. Klient decyduję się zatem wybrać inny model i tu pada hasło "Kamiq" - SUV zwinny i nawet dynamiczny, oczywiście czarny z obowiązkową nawigacją i popielniczką, skonfigurowany też na skoda-auto.pl. W odpowiedzi Ganinex proponuje klientowi zbliżoną konfigurację, ale dopiero za ok. 5 miesięcy, jak ją wyprodukują w fabryce. W efekcie komunikatu o takiej treści, ów niecierpliwy dalej klient, zaczyna się rozglądać na stronie www Ganinexu za tym, co jest od ręki. Po przejrzeniu dostępnych ofert wybór klienta pada na granatową Octavię III, sedana z roku modelowego 2018 z dużym rabatem (praktycznie w cenie Fabii Combi Monte Carlo) i nawigacją, ale za to bez zestawu dla palących, czyli bez popielniczki. Sprzedawca Ganinex obiecał popielniczkę gratis. Klient złożywszy już papiery do leasingu na wspomnianą Octavię i umówiwszy się już za 2 dni na odbiór samochodu odbiera od sprzedawcy Ganinexu telefon z informacją, że owej Octavii, która jest na zdjęciach na tle salonu Ganinexu, w ogóle nie ma na ich placu i nie możemy odebrać samochodu. W tym momencie klient postanowił wreszcie udać się do salonu z postanowieniem, że salonu nie opuści prędzej zanim nie wybierze auta dla spółki. Obszedłszy ze sprzedawcą plac i obejrzawszy szereg dostępnych od ręki aut wrócił zadyszany (za dużo siedzenia za biurkiem) i zrezygnowany do salonu. Nic się nie składało w całość. A to kolor nie ten, a to bez nawigacji, tudzież popielniczki, albo za słaby silnik w automacie lub za drogi. I wtedy uwagę klienta w salonie przykuł kawowy Karoq, SUV nie mniej zwinny od Kamiqa, aczkolwiek ciut większy. Klient przymierzył się do niego i stwierdził, że nawet mu pasuje. Niestety, uruchamiając silnik przekonał się, że to diesel, a tej wersji silnika zdecydowanie nie chciał. Sprzedawca wtedy dodał, że pod salonem są 2 Karoqi w benzynie, które raptem 15 minut temu klient niechętnie obrzucił wzrokiem obchodząc plac wokół salonu. Ostatecznie klient zdecydował się wreszcie, ku uciesze sprzedawcy, na jednego z nich, pomimo, że model i kolor były nie te, nie było też nawigacji a we wnętrzu straszyły na drzwiach srebrne dekory. Z pierwotnie zapotrzebowanego wyposażenia auta przesłanego w pierwszej konfiguracji zgadała się jedynie popielniczka, którą klient i tak dostał od sprzedawcy w gratisie, bo na wyposażeniu fabryczny jej nie było.
Z naszej historii zakupu samochodu płynie ważny morał, otóż nie kupuje się nowego auta wygodnie przez internet. Od samego początku i do końca obsługiwał nas w Ganinexie Pan Tomasz Jacek. Sprzedawca w tej firmie chyba młody stażem, lecz okazał się Mistrzem Świata w sprzedaży. Sam prowadzę spółkę opartą na sprzedaży i pewnego dnia, już po zakupie, naszła mnie refleksja, że Pan Tomasz sprzedał mi zupełnie inny (rodzaj, marka, kolor, wyposażenie, etc.) samochód, niż pierwotnie miałem w zamyśle. Przy tym wykazał się szczególnie wysokim profesjonalizmem i zaangażowaniem, cechami niespotykanymi wręcz na tym poziomie wśród śląskich handlowców, oraz wysoką kulturą osobistą i ogromnym poczuciem humoru. Pan Tomasz Jacek to brylant, którego polecam zarządzającym firmą Ganinex odnośnie jego szybkiego awansu. W tej drobnej wpadce z Octavią nie było wedle mojej wiedzy żadnej winy Pana Tomasza, a nawet jeśli trochę, to jestem mu wdzięczny ogromnie, że nie jeżdżę teraz taczkami wielkości skrzydła drzwi od stodoły. Przy Jego pomocy wybrałem auto, do którego szybko się przekonałem i jestem z tego wyboru nader zadowolony.
Serdecznie pozdrawiam Panie Tomaszu i dziękuję Panu za poświęcony mi czas.
Krystian S
21.11.2019
Likwidacja szkód na najwyższym poziomie, polecam
Klaudia Michalska
20.11.2019
Polecam zakup auta w tym salonie. Pani Agnieszka Treter bardzo miła sympatyczna wesoła... i kompetentna osoba. Od razu można było wyczuć że praca sprawia jej przyjemność.
Pani Agnieszka poświęciła nam tyle czasu ile tak naprawdę potrzebowaliśmy, odpowiedziała na wszystkie nasze pytania oraz świetnie dopasowała ofertę do naszych potrzeb.
Ponadto duża pomoc i cierpliwość podczas załatwiania formalności również na duży plus.
Pani Agnieszce dziękujemy również za zainteresowanie "PO sprzedażowe"
A tak w ogóle..
Był to jedyny salon w którym ktoś zainteresował się klientem który wszedł do salonu.
Tak więc jak najbardziej POLECAM!!
Basia K
20.11.2019
Oceniam b. dobrze, polecam
Mirosław Mocek
14.11.2019
Miło, przy kawce w oczekiwaniu na samochód.
Alfred Pogorzelski
13.11.2019
Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu pani Pauliny.
Przekonała mnie do zakupu i pokazała jak można pomóc w załatwianiu wszelkich procedur.
Janusz Trak
13.11.2019
Wspaniała obsługa, szybko i sprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Krystian Zima
08.11.2019
Serdecznie polecam ten salon. Zawsze przemiła i profesjonalna obsługa! Zainteresowanie klientem, atrakcyjne oferty. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
Marek Zacharzewski
04.11.2019
Profesjonalna obsługa w salonie Jeep. Podziekowania dla Pana Piotra za odpowiedzi na wszystkie pytania. Polecam salon Jeep w Katowicach.
Marcin Nowak
29.10.2019
Bardzo mila obsługa, polecam.
Małgorzata Pawlak
28.10.2019
Bardzo profesjonalna obsługa klienta.
Anna Fita
26.10.2019
Obsługa na najwyższym poziomie od samego wejścia i miłej Pani na recepcji. Pan Jacek sprzedawca zrobił wszystko żeby znaleźć model na miarę naszych potrzeb. W trakcie jazdy testowej zaimponował swoją wiedzą dotyczącą pojazdu. Tak dobrze nigdzie nie byliśmy obsłużeni. Bardzo dziękuję
nonamefutsal
26.10.2019
Szybki miło i przyjemnie. Zmiana oleju przed serwisem gwarancyjnym + montaż zimówek na felgach z przekladką. 2 godz. Robocze ustalone i auto do odbioru.
Kasia Boniek
24.10.2019
Polecam!
Nie zakupiłam auta, ale obsługa na najwyższym poziomie mimo iż chodziło o używany pojazd ! Pozdrawiam i dziękuje ! Oby tak dalej !
Grzegorz Orłowicz
21.10.2019
Jeden z lepszych salonów, obsługa na najwyższym poziomie.
Agnieszka Borowska
16.10.2019
Polecam!
Po pierwszej wizycie w Skodzie myśleliśmy, ze już się tam nie pojawimy. Jednak zrobiliśmy drugie podejście i trafiliśmy na wspaniałego sprzedawcę - Pana Tomasza Jacek. Fachowe doradztwo, wysoka kultura osobista, miły, uśmiechnięty.. i mogłabym tak bez końca chwalić. Na miejscu właściciela robiłabym wszystko, żeby takiego sprzedawcy nie stracić. Rzadko zdążają się w sprzedaży tacy profesjonaliści.
Edward eke
14.10.2019
Samochody nowe Fiat , Alfa Romeo, Jeep wraz ze stacją obsługi pojazdów samochodowych.
Robert Marczewski
27.09.2019
Super polecam
Adam
18.09.2019
Rewelacyjna obsługa i duży wybór samochodów dostępny od ręki
Małgorzata KAMIŃSKA
17.09.2019
Może nie fantastyczne, bo kasę trzeba wydać, ale niezgorsze
artur kraska
12.09.2019
Indywidualne podejście do każdego klienta
Łukasz Berent
07.09.2019
Malucha kupiłem
Stefan Durniok
06.09.2019
Miła kompetentna obsługa
Mateusz Urbanik
04.09.2019
Polecam
Tomasz Barszczewski
03.09.2019
Świetna obsługa na serwisie. Pozdrawiam Pana Mariusza.
erni erni
03.09.2019
polecam
Bartłomiej Żłobiński
30.08.2019
Jestem zadowolony, przegląd wykonany w zapowiedzianym czasie, a to pozwoliło dobrze zaplanować czas i nie czekać na odbiór samochodu
we love
29.08.2019
Szkoda że tak drogo ale ogólnie to salon bardzo spoko i obsługa bardzo spoko i wszystko bardzo spoko bardzo spoko
Adrianna Stokra
28.08.2019
polecam
she she
28.08.2019
Bardzo profesjonalna i miła obsługa polecam salon samochodowy w Pszczynie
Zbigniew kowalski
26.08.2019
Są pomocni jak trzeba
Krzysztof Klimaszewski
21.08.2019
Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii.
mirek stbsdf
20.08.2019
Super
Mr Aeroflot
17.08.2019
Chociaż sam samochód nas nieco rozczarował, to jednak należą się słowa uznania dla pszczyńskiego salonu, a szczególnie serwisu. Jest bardzo profesjonalnie, terminowo i sympatycznie, a przy tym znośnie cenowo.
rafaelcrow79
15.08.2019
Profesjonalna obsługa.
AFP
14.08.2019
Kupiliśmy u nich 3 auta firmowe, po 1 w Lemir i 1 u Śliwki, Ganinex najlepiej nas obsłużył w zakresie sprzedaży i serwisu.
Serwis się przykłada, oddają czyste auta, naliczają rabaty, robią protokoły przy przyjęciu wiec zawsze jest wszystko klarowne.
Polecam mimo że nasz ulubiony Handlowiec się przeniósł do Dąbrowy.
Dział ubezpieczeń tylko się średnio wykazuje bo polisy dla leasingów mimo taniejącego OC i bez-szkodowości jakoś w dół nie idą.
Luke Sennik
13.08.2019
Serwis chłopaki mają naprawdę fajny, szczególnie jeden z mechaników plus oczywiście sama obsługa serwisu , salon bardziej nastawiony na Fiata ale sprzedaż zdecydowanie lepsza niż w oddziale Katowice.
Luke Sennik
13.08.2019
Dobry diler Jeepa, elastyczni cenowo zawsze idzie ponegocjowac. Jedna gwiazdka mniej za mała ilość ludzi na salonie sprzedaży, przez co klient czeka długo.
Piotr Niemiec
13.08.2019
Ok
Zbigniew Kozieł
10.08.2019
Mariusz F
10.08.2019
mila obsluga i to co najwazniejsze zainteresowani potencjalnym klientem
Semir S
10.08.2019
Likwidacja szkód na wysokim poziomie.
Tomek Szendzielarz
09.08.2019
Polecam!
Najlepszy sprzedawca - Tomasz Jacek. Fachowe i ludzkie podejście do klienta. Kazdemu, kto planuje zakup Skody zalecam kontakt z tym Panem. My nie lubiliśmy Skody, teraz po roku od zakupu pierwszej dzięki niemu planujemy zakup drugiej !!!!
WITOLD DUMAŁA
09.08.2019
Profesjonalna obsługa. Ceny jak to bywa w serwisie. Ogólnie na 4
Łukasz Grotha
02.08.2019
Trafilem tutaj przypadkiem bez umowionej wizyty w czasie trwania wyjazdu wakacyjnego . zostalem profesjonalnie i bardzo miło przyjęty a moj samochod sprawdzony Miłego dnia
Julia Meryk
01.08.2019
Pikne auta
Greg Rykiel
31.07.2019
Super obsługa polecam
Piotr Pawliszyn
30.07.2019
Wszystko ok. Miła i profesjonalna obsługa!
Maniek
30.07.2019
Miła i pomocna obsługa.
Jerzy Latkowski
30.07.2019
Qbsluga jest wspaniała,to jest to na co klienci czekaj piatka z plusem,milego dnia.
Piotr Wardowski
27.07.2019
Bardzo sympatycznie i profesjonalnie
KRYSTYNA WOJDA
25.07.2019
Chciałam serdecznie podziękować Pani Annie za bardzo rzeczową i konkretną obsługę w salonie Alfa Romeo.
Kupiliśmy już z mężem kilka nowych samochodów, ale jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z tak ogromną wiedzą i zaangażowaniem ze strony sprzedawcy jak u Pani.
Jazda próbna - co mogę powiedzieć - WOW WOW WOW !!
Jesteśmy z mężem w szoku, że kobieta zna się tak bardzo na rzeczach technicznych, historii marki, detalach itd.
Widać, że ma Pani przeogromną pasję motoryzacyjną, a to rzadko spotykane wśród sprzedawców samochodów.
Takiej obsługi powinni się uczyć od Pani Ani inni sprzedawcy.
Już nie możemy się doczekać, aż wyprodukuje się nasza Stelvio.
Jeszcze raz dziękujemy !
Marian Płaczek
19.07.2019
Od lat tutaj załatwiam serwis, są niezawodni
Patrycja Połomska
16.07.2019
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
Zibi Ros
15.07.2019
Serwis
Tadeusz Grzegorczyk
12.07.2019
Serdecznie dziękuję za przesympatyczną obsługę w salonie w Katowicach.
Pani ktora sprzedaje Alfę Romeo i Pan z Jeepa, okazali się bardzo fachowi i pomocni w wyborze oferty. Dowiedziałem się wszystkiego czego chciałem, świetna prezentacja samochodów.
Tak trzymać, jak już będzie się zbliżał koniec roku na pewno wrócę do Państwa i zadecyduję, którą markę wybiorę.
Jeszcze raz dziękuję !
Tadeusz Grzegorczyk
Danuta Kozakiewicz-Siedlaczek
11.07.2019
Bardzo pozytywnie, profesjonalne podejście, polecam salon.
Wojciech Sewera
11.07.2019
Fachowa i mila obsługa
H&K
09.07.2019
Obsługa na poziomie lecz fachowość wykonania slaba
Michał Szweblik
07.07.2019
Super
Mateusz Janiec
06.07.2019
Fajne
Beata W.
05.07.2019
Bardzo dobry serwis.
Hubert Hanuszkiewicz
04.07.2019
Obsługa super
Paulina Olszewska
03.07.2019
Polecam, super obsługa!
Anna Si
03.07.2019
Polecam !!!
Allrent Sp. z o.o.
03.07.2019
Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Polecam
Krzysztof Szopa
01.07.2019
Duży wybór samochodów, miła atmosfera, kompetentni sprzedawcy.
Voo Qo
29.06.2019
Szybko mnie obsluzono, pan sprawdził w systemie kiedy był ostatni przegląd i co było robione.
Dariusz Godlewski
27.06.2019
Fajne ceny aut
Zeefi Reekk
26.06.2019
Super miejsce przesympatyczna obsługa
adic victor
24.06.2019
Wszystko w należytym porządku obsługa na najwyższym poziomie miły uśmiechnięty personel .wzorowe doradztwo
Michał Furmaniuk
24.06.2019
Miła obsługa. Ładna ekspozycja
Daniel Borkowski
24.06.2019
(Przetłumaczone przez Google) Profeska

(Wersja oryginalna)
Profeska
Bartek Łozinski
23.06.2019
Salon jak salon
Adam Krzysztof
23.06.2019
Przyjecie auta trwa niekiedy troche za dlugo poza tym bez uwag
Patryk Krause
23.06.2019
Jak Katowice to Ganinex
Dusha Siskin
13.06.2019
(Przetłumaczone przez Google) Nie użyłem. Ale mój przyjaciel jest tam obsługiwany i zadowolony)

(Wersja oryginalna)
Я не пользовался . Но мой друг там обслуживается и доволен)
Patryk Pawłowski
06.06.2019
Pełne Zadowolenie. Pierwszy samochód kupowany w Salonie. Miła obsługa, zostałem przeprowadzony jak dziecko za rączkę przez cały proces zakupu aż do odbioru. 10/10
Marcin Chojecki
06.06.2019
Dziękuję Panu Marcinowi Błazińskiemu za ogromną dawkę profesjonalizmu, osobiste zaangażowanie oraz zrozumienie mojej prośby o szybką naprawę auta.
Wielki Szacunek i podziękowania dla Pana i ekipy!
Ganinex - zdecydowanie polecam. Moja ocena 11/10
Anna Siembieda
29.05.2019
Polecam!
POLECAM !!! NAJLEPSZY SALON I SERWIS
Tadeusz Dąbrowski
29.05.2019
Kolejna kupiona Skoda a salon i sprzedawca ten sam - to już samo za siebie troszkę mówi. Proces wydawania samochodów jest lepszym „doświadczeniem” niż u konkurencji (JKK czy M&M Cars). Obsługa na najwyższym poziomie.
dfg dfg
25.05.2019
Jak to w salonie... pachnie nowością i kusi błyskiem wypucowanych samochodów
mirosław 1111
24.05.2019
W części sprzedaży Jeep bardzo fachowa obsługa. Polecam.
Marek Zarzycki
22.05.2019
Polecam!
Polecam bardzo gliwicki salon Fiata i osoby w nim pracujące a szczególnie Panią Hannę Bartela, z którą od samego początku mam dobry kontakt, osoba kompetentna, z dużym doświadczeniem doradcy handlowego oraz agenta ubezpieczeniowego.
debeef1
19.05.2019
Obsługa klienta na dobrym poziomie, gorzej z ofertą
Marcin Kuźbiński
19.05.2019
Serwis
Adam Jośko
18.05.2019
Duży wybór modeli od ręki, miła obsługa
Marek O
17.05.2019
Przyjemnie. Polecam.
Marek O
15.05.2019
Polecam
Andrzej Koziara
09.05.2019
Jak zwykle wszystko fachowo
Jan Czech
08.05.2019
Rewelacyjna obsługa
Piotr Banasz
02.05.2019
Fachowa obsługa serwisowa.
Wiola Różycka
02.05.2019
Profesjonalna obsługa na bardzo wysokim poziomie. Tak klient chce być traktowany. Serwis również wykonał świetną robotę. Polecan!
Grzegorz Jasu
28.04.2019
Ok.polecam.
Kamil Szafranek
28.04.2019
Miła obsługa.
Drukarnia Ekonomik
27.04.2019
Salon i ludzie tam pracujący pomocni, choć czasem trzeba parę razy zadzwonić lub się przypomnieć. Ogólnie dobre wrażenie po 5 latach obsługi.
Adam Jimi
26.04.2019
Super
Aleksandra Bortel
23.04.2019
Przede wszystkim chcę pochwalić salon za super sprzedawców. Zwłaszcza Panią Kasię Bindę. To była najszybsza decyzja tak dużego zakupu w moim życiu i to tylko i wyłącznie dzięki Pani Kasi, która od razu wiedziała jak do mnie podejść! Auto wydane bardzo sprawnie, pomoc na każdym etapie zakupu. Mam nadzieję, że serwis mojej nowej Skody będzie równie przyjemny i sprawny jak sam zakup. Szczerze polecam!
Justyna Kawecka
17.04.2019
Super serwis. Pełny profesjonalizm. Polecam.
Sławomir Wiśniewski
11.04.2019
Szybka i bardzo miła obsługa w salonie i serwisie polecam
damian karnat
09.04.2019
Szybko sprawnie i rzeczowe podejście do klienta. Szczerze POLECAM
Eduard Capatina
07.04.2019
(Przetłumaczone przez Google) Nie wiem jak inni ludzie, ale byłem bardzo zadowolony.
Wczoraj 06/04/19 poprosiłem, abym poprosił mnie o naprawę lub zmianę prawego lusterka bocznego.
Niestety musiałem czekać kilka dni. Ale bycie w tranzycie nie może czekać.
Na koniec pragnę podziękować młodemu człowiekowi, który próbował mi pomóc w ten sam sposób, tracąc czas przez telefon, znajdując moich współpracowników lub inne firmy, których potrzebujemy!
Pokazuje profesjonalizm i ludzkość!
Dziękuję bardzo!

(Wersja oryginalna)
Nu știu cum pentru alte persoane, dar eu am rămas foarte mulțumit.
Ieri 06/04/19 m-am adresat cu o rugăminte ca să mi se repare sau să mi se schimbe oglinda laterală dreapta.
Cu părere de rău, era necesar să aștept câteva zile. Dar fiind în tranzit nu putem să aștept.
In sfârșit, doresc să depun cele mai calde mulțumiri tânărului care a încercat să mă ajute în fel și chip, pierzând timpul la telefon, că să-mi găsească pe la asociați, sau la alte firme piesa de care avem nevoie!
Acesta dă dovadă de un profesionalism și omenie!
Mulțumesc mult din suflet!
Grzegorz Daszkiewcz
28.03.2019
Pełen profesjonalizm.
Bogdan Twardowski
28.03.2019
Ok
tymuś tymuś
26.03.2019
Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam.
Józef P
26.03.2019
Miła obsługa
Tomek Kordaszewski
26.03.2019
Kupiłem nową Pandę, jak na razie ok
Krzysztof Widera
25.03.2019
Przyjazny serwis,dobra obsluga,czasami jak wszedzie zdarza sie male opuznienie ale generalnie to świetny salon.
Dariusz Szalony
24.03.2019
Jest dobrze
Zbigniew Zając
20.03.2019
Dobry salon
Leszek Wróbel
18.03.2019
Serwis dosyć sumienny. Ceny... hmm jak to w ASO ale można wytrzymać
Janusz Ł
16.03.2019
Skoda jak Skoda ale ta Alfa!
Mirosław kurdziel
16.03.2019
Wspanialy salon sprzedający super nowoczesne samochody .serwis o pełna obsługa związana ze sprzedażą i zakupem nowego samochodu
Maciej Wieczorek
16.03.2019
Szybka i sprawna obsługa
stasia kiczmal
12.03.2019
Jest to salon samochodowy.
Podoba mi się.
Mariela Lubos
09.03.2019
Lubię to miejsce JESTEM fanką fiata.Kupilam w tym salonie 4 samochody marki fiat .tam je ubexpieczam naprawiam oddaje w komis.
Nikos Ulas
08.03.2019
Świetna obsługa
Mariusz Gawor
02.03.2019
W poszukiwaniu nowego samochodu odwiedziliśmy salon Jeepa, od razu przy wejściu zostaliśmy zauważeni przez obsługę salonu, pokazano nam wszystkie interesujące nas modele samochodów, udzielono odpowiedź na każde pytanie. Jednak ocenić mogę tylko obsługę przedsprzedażową jako na najwyższym poziomie. Polecam i zapraszam.
Wojciech Ziemak
01.03.2019
Witam. Wysyłam podziękowania oraz słowa uznania dla Pani Sylwii oraz Pana Jacka z Salonu w Pszczynie, za swoje zaangażowanie i pomoc w wyborze samochodu. Dzięki profesjonalnej i rzetelnej obsłudze wybrałem samochód który w stu procentach spełnił moje oczekiwania.
Polecam każdemu kto tak jak ja chce kupić swój pierwszy salonowy samochód. Wszystkie procedury z tym związane przebiegały bardzo szybko i sprawie. Odbiór samochodu to czysta przyjemność.
Serdecznie pozdrawiam
Jacek Pe
01.03.2019
Serwis Skody. Warto było przejechać się dodatkowe 30 km, by skorzystać z dużo tańszej usługi niż oferowali w Gliwicach.
Max Down
28.02.2019
Brakuje telewizora w poczekalni
Marcin Płucienniczak
27.02.2019
Super serwis i pomoc.
Dawid Kogut
25.02.2019
Bardzo dobra i miła obsługa. Czasami ciężko znaleźć miejsce parkingowe.
Bogusław Różnowicz
19.02.2019
Fantastyczna obsługa Pani Katarzyna B. Zna się rzeczy i precyzyjnie obsługuje Klientów!!! Polecam!
Przemyslaw
16.02.2019
Miła obsługa
Leszek Witkowski
15.02.2019
Ok
Deto Deto
12.02.2019
Ogólnie atmosfera i obsługa na wysokim poziomie. Pani Kasia Ś. powinna być przykładem jak dbać o Klienta. Dla niej ZAWSZE Klient jest w centrum uwagi. Zawsze uśmiechnieta i chętna pomocy. Szkoda że już tam nie pracuje... Czas oczekiwania jak w każdym salonie (w normie) - obsługa 1 klienta to nawet 30 min wiec trzeba uzbroić sie cierpliwość -> bułek przecież nie kupujemy. Pozdrowienia dla Pani Kasi i powodzenia. Dot. Salonu Skoda Ganinex..
Mateusz Mrozik
11.02.2019
Ciężko zaparkować do klijenta obsługa jest na dobrym poziomie polecam !
Maciej Łukasik
11.02.2019
Miła obsługa. Trzeba zawsze negocjować ceny
Marzena Kwieciński
09.02.2019
Bardzo miła i szybka obsługa.Pani nam wszystko dokładnie wytlumaczyla
Przemysław Chorab
07.02.2019
Szybko sprawnie i poprawnie. Więcej takich salonów
jrozkosz1
06.02.2019
Polecam serwis. Profesjonaliści.
kuras ogorek
05.02.2019
Świetna lokalizacja
Sebastian Szczerba
05.02.2019
W dniu dzisiejszym odbyłem jazdę testową fiatem 500X szczerze polecam, profesjonalne podejście, przedstawiona konkretna oferta.
Szczegółowe odpowiedzi na moje pytania.
Jeszcze raz polecam.
Jakub Czerwik
31.01.2019
Bardzo trudno zaparkować w ciągu dnia, miła obsługa.
Piotr Z
26.01.2019
Jak wszystkie salony
Sławek Ostrowski
23.01.2019
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Dobra cena przeglądu , a w oczekiwaniu na odbiór samochodu kawka
Polecam.
Piotr Powal
23.01.2019
Moim zdanie najlepszy serwis w okolicy Pszczyny nie tylko Fiata ale wszystkiego dużo lepsze wyniki po naprawach i fachowa obsługa niż w innych serwisach (konturencyjnych)
Marcin Skiba
23.01.2019
Fachowa obsługa i duży wybór aut, pozytywne wrażenia po wizycie.
Artur Kołodziej
22.01.2019
(Przetłumaczone przez Google) Mają znakomitych specjalistów. Zawsze kiedy wracam, mam uśmiech na mojej twarzy .

(Wersja oryginalna)
They've superb specialists. Always when I'm come back there I have a smile in my face .
Arkadiusz Hądzel
19.01.2019
Jestem bardzo zadowolony z trzeciego juz serwisu swojego Fiata Tipo. Umawiam się na godzinę i nie czekam ani min dłużej. Polecam. Profesjonaliści!!
Miroslaw Mazurek
18.01.2019
Polecam Pana Macieja Łyskawę. Współpraca z tym Panem to przyjemność.
Jerzy Grzywocz
16.01.2019
Polecam gorąco, szczególnie Pana Piotra i Pana Marcina z serwisu za profesjonalne podejście do klienta
Błażej Pala
16.01.2019
No takie fury jak Alfa Romeo to ja rozumiem Polecam
Jan Knap
15.01.2019
Modelowanie obsługa. Wzór do naśladowania.
Ka Hu
13.01.2019
Pani Zuza wymiata
M
12.01.2019
Polecam
Kamil Klimczak
12.01.2019
Przejeżdżając połowę kraju w celu kupna u tego dealera chciałbym żeby zaoferowano mi choć kawę...
Aga Kucharczyk
10.01.2019
Polecam!
Polecam Polecam Polecam
Andrzej Baścik
04.01.2019
Wizyta w serwisie czasami jest konieczna ale wizyta w Ganinexie zawsze mnie zaskakuje . Wydaje mi się że panowie doradcy serwisowi Grzegorz i Krzysztof są najlepszą wizytówką Waszego serwisu zawsze kompetentni ,profesjonalni i uczynni nawet w drobnych problemach, zawsze omawiają rozwiązanie problemu tak aby obie strony były zadowolone. Najwyższa ocena w pełni zasłużona tak trzymać.Pozdrawiam Andrzej
Adrian Adrian
04.01.2019
Super miła i szybka obsługa
Dariusz Dobrucki
01.01.2019
Polecam, profesjonalna obsługa A Pani Agnieszka jako doradca klienta na obsłudze Fiata perfekcyjna i widać że lubi swoją pracę.
Dariusz Dobrucki
30.12.2018
Super dealer, perfekcyjna obsługa przy zakupie Fiata 500. Obsługiwała mnie Pani Agnieszka Treter - doradca handlowy w Katowicach, która nie tylko jest dobrym fachowcem, który zna pełna ofertę ale też jest niezwykle zaangażowana i pomocna w wyborze oraz zakupie samochodu. Każdemu polecam obsługę u tego doradcy!!!
Andrzej Szymanski
29.12.2018
Polecam
Marcin Leśniak
28.12.2018
Miła, fachowa i szybka obsługa Bardzo gorąco polecam
Mariusz Kozuszek
27.12.2018
Ok
Krzysztof Wojciech Cembrzyński
23.12.2018
Profesjonaliści.
Andrzej Blum
23.12.2018
Fachowy serwis miła obsługa klienta
Beata Majewska
19.12.2018
Po dzisiejszej wizycie bardzo dobre wrażenie jeśli chodzi o podejście do klienta i omówienie oferty jaka mają. Miła i fachowa obsługa. Również atmosfera niczego sobie. Zero zastrzeżeń wszystko na plus. Z pewnością zakupie u nich auto. Profesjonalny salon godny polecenia w 100%
Adam Trznadel
19.12.2018
Drobne problemy z kontaktem natomiast otrzymałem komplet informacji - salon żywo zainteresowany opinią, o którą dba - to zasługuje na uznanie.
Adam Dudziak
18.12.2018
Polecam. Super obsługa!
Anna Inglot
18.12.2018
Polecam ,super obsługa
Karolina g
14.12.2018
Wszystko w porządku, miła i fachowa obsługa. Polecam !:)
Magdalena Łękawa
12.12.2018
Klient stawiany na 1 miejscu. Pracownicy są bardzo pomocni, zaangażowani i cierpliwie odpowiadający na pytania. Nie zbywają klienta, nie urywają pytań jak to bywa w innych serwisach. To najlepsza wizyta w serwisie w moim zyciu. Jesli chodzi o salon i sprzedaz, rowniez mam pozytywne doświadczenie podczas odbierania nowego samochodu. Fachowo i dokladnie.
Piotr Janusiewicz
08.12.2018
Wszystko dość sprawnie i rzeczowo. Dobry kontakt i obsluga. Polecam
BOGUSŁAW BUCZYŃSKI
04.12.2018
Miła obsługa klienta, byłem tylko na aktualizacji oprogramowania, więc było sprawnie, szybko bezproblemowo i tyle.
Jakub Rzepczyński
04.12.2018
Po opiniach krążących w internecie jechałem tam z "duszą na ramieniu" Ale tu zaskoczenie dziękuję Panu Bartoszowi za miłą obsługę
Zosia Sobesto
03.12.2018
Od 16 lat korzystam z tego salonu i nie wyobrażam sobie bym mogła iść gdzieś indziej
Radek Derlukiewicz
03.12.2018
Swietna obsluga Klienta
Darek Bodzio
29.11.2018
Fajny salon
Marcin Wolf
28.11.2018
Wszystko ok
BARTOSZ KOSZT
27.11.2018
Byłem w salonie w Gliwicach i jestem mile zaskoczony. Pani na recepcji od razu interesuje się klientem odpowiada na wszystkie pytania. Obawiałem się jazdy testowej bo nie moje auto wiadomo , ale Pani z recepcji jechała z nami i potrafiła tak rozluźnić atmosfere że nawet żona postanowiła też przejechać się autem. Dobrze doradzają maja fajne rabaty, zaraz mamy przygotowaną kawkę , cisteczka naprawde czuć że ma sie opieke pracowników. Polecam
Krz999
22.11.2018
Szybko i sprawnie
Krzysztof Kwiecień
21.11.2018
Fachowo
Sebastian Szkutnik
20.11.2018
Polecam!
Fachowa obsługa wzorowe doradztwo. Bogata oraz przejrzysta oferta
Piotr Świrkowski
17.11.2018
Pozdrowienia dla Pani Kasi Ś. - dawno się tak nie uśmiałem
mariusz kuczynski
17.11.2018
Miła obsługa
Mppirek Mirek
10.11.2018
Obsługa bardzo miła, uzyskaliśmy wszelkich informacji. Polecamy
Wioletta Borkowska
09.11.2018
miła obsługa, długie oczekiwanie
Sistema S11111
06.11.2018
Leszek
Paweł Kuś
02.11.2018
Bardzo dobra obsługa klienta.Pozdrawiam.
4piootr
24.10.2018
Obsługa miła, konkretna, a serwisu nie znam...
Grzegorz L
24.10.2018
Przestronnie miła obsługa duzy wybór modeli aut
Krystian Maruszak
23.10.2018
Nie ma cwaniakowania jak na firmowy salon tej usługi której nie wykonują doradzili mi jak zrobić aby nie iść w wysokie koszty
ADAM Szymin
19.10.2018
Ok.
Ewa Brzeskot
18.10.2018
Bardzo miła atmosfera. Zadbanie o klienta. Cierpliwe i szczegółowe tłumaczenie i udzielanie informacji.
Andrzej Jura
17.10.2018
Miła i fachowa obsługa
Maciej Górnicki
17.10.2018
Duży wybór aut, sporo dostępnych od ręki. W porównaniu z konkurencją mam jednak wrażenie lekkiej dezorganizacji. Być może za duży ruch w interesie Wiadomo - Fiat, popularna matka. Personel życzliwy, służący pomocą i wyjasnieniami. Spore rabaty w stosunku do cen katalogowych.
Filip Nalepa
12.10.2018
Fajnie
Marcin Nalepa
04.10.2018
Ok
Mariusz S.
02.10.2018
Milo i przyjemnie
Mariusz Flak
24.09.2018
Super obsługa. Bardzo dobry salon w idealnej lokalizacji. Polecam.
Dominik K
21.09.2018
Strasznie krzywo patrzą na prośbę obecności przy czynnościach serwisowych.
Agnieszka Kuś
21.09.2018
Pełen profesjonalizm, obsługa na wysokim poziomie.
Jimmytm
20.09.2018
W porządku.
Maciej Zarzycki
15.09.2018
Dobry serwis
Andrzej Waranowski
14.09.2018
Bardzo ładny salon, dużo aut do wybory ale obsługa cały czas zajęta.
Damian Bieniek
06.09.2018
Korzystam z serwisu i nie mam żadnych uwag.
Krzysztof
05.09.2018
Salon sam w sobie jest ładny jak kobiety które tam pracują jedna wada to te ceny , ładnie skoda poszybowała w górę cenowo i jakościowo .
Piotr
01.09.2018
Spoko obsługa. Zobaczymy jak będzie dalej.
Andrzej Chorąży
31.08.2018
Profesjonalnie i dobre ceny
Ewa Sennik
28.08.2018
Miła obsługa, minus to brak klimatyzacji na salonie co podczas upałów jest uciążliwe a nikt nie proponuje niczego do picia i zbyt mało osób do obsługi
Tomasz Staniewski
22.08.2018
Można się dogadać co do samochodu, ale to już standard, obsługa nie powala chyba że na taką trafiłem. Jak kupowałem wcześniej samochód było lepiej.
Adam Małek
17.08.2018
Dobra firma polecam
dan p
07.08.2018
Super obsługa i doradztwo.
Stanisław Kowalcze
03.08.2018
Fachowe doradztwo, szybka i sprawna obsługa.
Piotr Kaczmarczyk
27.07.2018
Miła obsługa.
Krzysztof Qzi
23.07.2018
Mila obsługa Pana Kamila
Mateusz Łukaszewski
19.07.2018
Ceny powalają ale obsługa bardzo miła.
Tosemja Haha
19.07.2018
Nie wiem dlaczego ale kupiłem kolejnego superba może to i złe ale lubię ten salon itp..
Marzena Piędzioch
18.07.2018
Szybka i miła obsługa.
Wojciech Obal
15.07.2018
Fajne salony
IT spec
11.07.2018
Polecam
maciej swiniarski
10.07.2018
Ok
Radek Nierychło
28.06.2018
Salon jak kazdy inny salon
Marian Placzek
25.06.2018
Bardzo miła załoga, serwis na wysokim poziomie
Adrian Czepczor
21.06.2018
Gorąco polecam salon samochodowy Skoda Ganinex Katowice. Całość transakcji przebiegłą wzorowo
Ines Kańtoch
18.06.2018
Polecam!
Polecam, miło grzecznie i konkretnie Zawsze po wizycie u Państwa jesteśmy w pełni zadowoleni.
Adam Adziu
15.06.2018
Obsługa z salonu sprzedaży bardzo miła i profesjonalna, otwarta na negocjacje. Bardzo duży wybór aut do jazd testowych. Z usług serwisu nie korzystałem.
Mirosław Machała
11.06.2018
Spoko obsługa
Piotr Pikulski
11.06.2018
Profesjonalna obsługa klienta salon godny polecenia
Michał L.
10.06.2018
Dobra obsługa
Jacek Wawrzynek
04.06.2018
Po prostu profesjonalnie i w przystępnej cenie.
Olgierth Yedlina
31.05.2018
Miła i rzetelna obsługa, przyjemna atmosfera. Dział sprzedaży - same Panie ;-)
Szybki zakup, sprawne wydanie auta. Jestem bardzo zadowolony.
Niestety wiele tu negatywnych opinii o salonie ze strony konkurencji, trolli i "apaczy". Proszę się nimi nie sugerować. Prawdziwy sprzedawca wie, kto przychodzi kupić auto, a kto tylko pomacać, pozawracać gitarę, poczuć się ważnym ( w swoim mniemaniu ) albo zabić czas na emeryturze.
Polecam salon, bo jest tam PROFESJONALNIE
Michał Skowroński
28.05.2018
Miła obsługa. Chociaż nie zaproponowali nawet kawy
Michał Woszczyk
27.05.2018
Fiat
Katarzyna Stochel
25.05.2018
Rewelacyjna obsługa!
MICHAŁ PENDRO
23.05.2018
Bardzo mila atmosfera, pracownicy maja spora wiedze, polecam
kowolik klaudiusz
20.05.2018
Miła i fachowa obsluga - polecam
Zbig foto
10.05.2018
Dobry serwis zawsze w terminie naprawiony samochód. Polecam to miejsce
Damian Andryjanowicz
07.05.2018
Profesjonalne podejście do tematu
Jakub Kucharski
05.05.2018
Przyszedł czas na zmianę marki. Dla mnie serwis zawsze był ok. Jeżeli mam mieć jakieś uwagi to bardzo małe i nie warte opisywania. Serwis mechaniczny bez zarzutu natomiast likwidacja szkód super jak dla mnie. Pan Grzegorz D. zawsze pomógł i wszystko było wiadome już przed naprawą. Po 7 latach nie mogę nic złego napisać w kwesti tego działu. Autko zawsze było dobrze zrobione. Pana Grzegorza D. Polecam i Dziękuję za 7 lat dobrej współpracy.
Trofik Platynowy
01.05.2018
Byłem w serwisie. Obsługa Klienta bardzo dobrze jednak to do czego się muszę przyczepić to nie trzymanie się terminów. Naprawa miała trwać 3h, a trwała około 5h bez wyraźnego powodu plus nie byłem o tym fakcie poinformowany i sam musiałem się tematem zainteresować. Mimo wszystko ogólnie polecam.
Artur Polnik
30.04.2018
Byłem w serwisie na wymianę oleju,itp. Sprawna i fachowa obsługa w serwisie. Co do sprzedaży, to nie mam doświadczenia ponieważ samochód był zakupiony w innym salonie. Serwis polecam.
Dominik Zygadlewicz
26.04.2018
Salon i serwis bardzo OK
Marek Głębocki
24.04.2018
Zamówiłem towar dostarczyli zgodnie z umową, cena ok. Polecam.
Andrzej K
21.04.2018
Jest ok
Marcin Kałębasiak
20.04.2018
Bardzo profesjonalna obsluga
Mariusz Swalski
20.04.2018
Miła i fachowa obsługa klienta.
tomasz bajda
13.04.2018
Profesjonalny serwis samochodowy. Godni polecenia
Mark Niewiadomski
12.04.2018
Bardzo sympatyczna obsługa
Ivijan Hadija
08.04.2018
(Przetłumaczone przez Google) Obsługa była dość dobra.

(Wersja oryginalna)
Service there was quite good.
Adam K
30.03.2018
Trochę ciężki dojazd od strony Warszawy i mało widoczne oznaczenia drogi do salonu. Miejsca parkingowe zawsze dostępne mimo niedużego miejsca. Obsługa miła i kompetentna udzielająca dokładnych wyjaśnień. Sporo samochodów pokazowych stojących przed salonem. Natomiast reklamę robią same pojazdy których ogrom porusza się po drogach z naklejkami salonu.
Joanna Malik
26.03.2018
Fachowa obsługa klienta polecam
Jacek Nowak
25.03.2018
Profesjonalny serwis
Łukasz Poremba
18.03.2018
Najlepszy serwis fiata tej grupy. Szybko. Solidnie. Na czas. I do tego bardzo kameralnie i profesjonalnie. Polecam.
Lech
14.03.2018
Bardzo miła obsługa
Patryk Wowra
13.03.2018
Bardzo fajny, dobrze zlokalizowany salon. Można dość sporo ponegocjować z ceną nowych aut. Bardzo polecam kontakt z panią Anią - bardzo miła i rzeczowa osoba.
Krz999
13.03.2018
Szybko i sprawnie
Adam Mika
08.03.2018
Miła i szbka obsługa ,a w kawiarence można napić się kawy
Łukasz Kazimierczyk
06.03.2018
Ok
Maciej Biały
05.03.2018
Wszystko ok.
Daniel Szumski
03.03.2018
Profi podejście do klienta. Byłem przyjęty w ciągu 5 minut od umówionej godziny, więc calkiem dobrze... bez problemu jeżeli chodzi o dobranie kolejnego terminu dla pracy gwarancyjnej. Na pewno tam wrócę. Polecam innym!
Marek Kozieł
02.03.2018
(Przetłumaczone przez Google) OK

(Wersja oryginalna)
Oki
sebus nakonieczny
27.02.2018
Profesjonalna i miła obsługa
DARECKI
22.02.2018
Polecam w Bielsku porażka a tu super obsługa
Michał Fojcik
22.02.2018
Polecam miłą obsługa, profesjonalne doradztwo, zachęcam do odwiedzin
Arkadiusz Gryz
22.02.2018
Profesjonalne podejście do klienta, uprzejma i pomocna obsługa serwisu. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie polecam
Janusz Juraszek
19.02.2018
Po remoncie salon prezentuje się bardzo dobrze. Pomocny personel, który stara się pomóc jak to tylko możliwe. Moim zdaniem najlepszy Fiat w okolicy.
D&S P
18.02.2018
Jeszcze tam wrócę
Stan Greg Tron
14.02.2018
Co za obsługa!!!!!!! Wspanaiale
Jerzy Kaim
14.02.2018
Salon sprzedaży i sama obsługa ok.
Arek
11.02.2018
Bardzo sprawnie i szybko
Grzegorz Piontek
11.02.2018
Polecam!
Salon sprzedaży Ganinex - Gliwice kupiłem Fiata Tipo Hatchback. Świetna obsługa klienta i chciałbym podziękować Pani Hannie Bartela aby samochód spełnił moje oczekiwania.
Wojciech Fesenko
10.02.2018
Ładny salon - mila obsługa
Barbara Przybysz
09.02.2018
Jestem bardzo zadowolona z obsługi , jasne odpowiedzi , komunikatywność na 6 , obsługa super . DZIEKUJE
Franek Chebel
09.02.2018
Super jakby tak wszędzie personel usmiechal się
Robert Świerc
09.02.2018
Super
Adam zasadzki
08.02.2018
Szybka obsługa
Marcin Kiciński
08.02.2018
Mój ulubiony serwis marki Fiat. Zawsze profesjonalna i miła obsługa. Polecam!
Mirek Berlinski
05.02.2018
OBSLUGA SUPER!!!
Marcin Załucki
03.02.2018
Mogę być nie obiektywny ponieważ mam tu zaufanego człowieka, który sprzedał mi już dwa używane i sprawdzone samochody.
Krzysztof Klimczak
03.02.2018
Rewelacyjny serwis!
Piotr Wisniewski
02.02.2018
Profesjonalne podejście do zadań
zbigniew rozmiarek
29.01.2018
Jestem na etapie zbierania ofert. Jest ok.
Adam Kostrzewa
26.01.2018
Profesjonaliści polecam
Grzegorz Hanslik
25.01.2018
Super mila obsluga
Piotr Szpunar
23.01.2018
Mila obsługa i kompetentni pracownicy.
Tomasz Wojdyła
07.01.2018
Profesjonalna obsługa
p j
06.01.2018
Super obsługa
Filip Babinowski
03.01.2018
Godne polecenia. PROSZĘ kierować się odrazu do p. Mateusza chłop na początku wydaje się niemrawy, ale niech was to nie zwiedzie to bardzo dobry sprzedawca dostaniecie dobry deal!
Dawid wetwert
31.12.2017
Obsługa ok. Obserwowanie mechaników podczas pracy możliwe, ale trochę utrudnione. W Toyocie mogę popijać kawkę i zerkać jak wymieniają filtry w aucie ;)
Możliwy darmowy dowóz do Carrefour.
Za wymianę oleju policzyli taniej niż u Śliwki.
SM KASZA
28.12.2017
Bardzo miła obsługa
Ewa i Przemek
23.12.2017
Kompetentna i szybka obsługa. Trochę drogo.
Rafał Kosałka
21.12.2017
Fajny nowoczesny salon sporo samochodów na ekspozycji
Jaroslaw Krupa
21.12.2017
Polecam,bardzo miła obsługa oraz pomocny serwis.
Łukasz Żychoń
20.12.2017
Polecam
Ula Tchurzewska
06.12.2017
Bardzo polecam salon w Pszczynie kilka razy robiliśmy tam serwis a ostatnio kupowalismy Fiata Talento obsluga na najwyzszym poziomie . Jak dla mnie najlepszy salon fiata w Polsce
Maciej Spietzberg
05.12.2017
+ Polecam ASO Alfa Romeo w katowicach, fachowa i miła obsługa, oraz dobre ceny. - Odradzam natomiast wizytę w gliwickim oddziale, nieprzyjemna obsługa w serwisie, naciąganie na cenach części, wymiana sprawnych elementów silnika za które oczywiście trzeba zapłacić.
Jacek Badura
23.11.2017
Profesjonalna obsługa!
Darek B
22.11.2017
Super
Marcin N
17.11.2017
Polecam
Czesław Skorupa
15.11.2017
Dobrze wyposażony salon obsługa miła i chętna do pomocy
Łukasz Osyra
08.11.2017
Jestem bardzo zadowolony w Pszczynie kupiłem 2 auta Jeepa i Fiata 500x dla żony, ogólnie bardzo profesjonalna obsługa zarówno podczas sprzedaży jak i po kupnie podczas serwisu wszystko zrobione jak należy. Mogę śmiało polecić i każdej osobie która ze mną rozmawia o kupnie Jeepa polecam ten salon
AFE
04.11.2017
Mały parking
Patrycja Malecka-Nowotna
30.10.2017
Polecam
Robert Bajorek
27.10.2017
Ok
Arek Adamski
25.10.2017
Wkradła sie pomyłka to jest Fiat !!!
Ma Ko
22.10.2017
Super obsługa
rodreso
22.10.2017
(Przetłumaczone przez Google) Automatyczny

(Wersja oryginalna)
Auto
Shklash music
18.10.2017
Wszystko w porządku, miła obsługa.
Tomasz Cudecki
06.10.2017
Bardzo miła i fachowa obsługa. Wszystko wyjaśnią i da się z nimi normalnie porozmawiać. Rabaty dla stałych klientów. Obecnie trwa tam remont budynku, co trochę utrudnia funkcjonowanie klientom, ale ogólnie wszystko da się załatwić bez problemu. Brakuje tylko narazie strefy (poczekalni) dla klienta, gdzie mógłby poczekać w spokoju na swój samochód. Ogólnie polecam.
Rejon Dwa
05.10.2017
FABRYKA. Ciezki dojazd. Ciasny parking. Złe oznaczenia bram...pojecjalem na serwis i nie wiem z którą marką w które drzwi. Należy dodać że serwisant który obsługiwał mój samochód był super profesjonalny i że względu na niego 4 gwiazdki
Piotr Cichosz
05.10.2017
Polecam
Michał Gadek
26.09.2017
Jeden z nielicznych salonów Skody, gdzie nawet pani w recepcji dobrze zna sprzedawany produkt. Do tego (jak na razie) najlepsze rabaty na Śląsku.
Lidia Kwapisz
14.09.2017
Miła obsługa fachowe doradztwo
radek radek
25.08.2017
Miło sprawnie i sympatycznie
Leszek Kajpust
21.08.2017
Bardzo miła obsługa,przestronny salon,duże zniżki na samochód,serwis jest ok
Tomasz Mleczko
18.08.2017
Kupuję tylko części, ale nawet te za 18zł. z bólem serca są realizowane.
Piotr Szałaśny
13.08.2017
Sprzedawcy średnio zorientowani jeśli chodzi o ofertę ale bardzo mili. Niestety w moim wypadku oferta finansowania nie była korzystna w porównaniu z konkurencją.
ab be
08.08.2017
Dział sprzedaży to moim zdaniem tylko panie Katarzyny. Pozostali sprzedawcy jakoś tak mało sympatyczni. Serwis to całkiem mili panowie i dość dobry kierownik który potrafił wsiąść na siebie naprawę mojego auta gdy wyszło iż po naprawie powypadkowej warsztat z Goczałkowic zawalił wymianę sworznia wahacza.
Co do likwidacji szkód to chyba za mało ludzi a sam warsztat naprawczy to szczerze kpina. Widzę że nie tylko mój samochód miał kilka terminów zwrotu po szkodzie.
Podsumowując sprzedaż ok, serwis na miejscu ok.
Likwidacji szkód to niestety szukaj gdzie indziej.